

2022-2023 One-Day Winter/Spring Orientation At-A-Glance: Families & Supporters

Family/Supporter One-Day On-Campus Orientation

Time	Duration	Session	Location
9:00am-10:00am	60 minutes	Check-in, Breakfast, & Tabling Fair	Center for the Arts & Holton Plaza
10:00am-10:15am	15 minutes	GMU What: Learn the Fight Song	Center for the Arts
10:15am-10:30am	15 minutes	Patriot Welcome	Center for the Arts
10:30am-11:00am	30 minutes	Building College Education	Center for the Arts
11:00am-11:30am	30 minutes	Funding an Education (11:15am- 12:00pm, Military)	Center for the Arts
11:30am-12:00pm	30 minutes	PL Intros & Dismiss to Lunch	Center for the Arts
12:00pm-2:00pm	180 minutes	Small Group #1 & Lunch Rotation	Southside & Small Group Locations
2:00pm-2:30pm	30 minutes	Safety & Campus Rights	HUB Ballroom
2:45pm-3:15pm	30 minutes	Housing On or Off Campus	HUB, Various
3:30pm-4:30pm	60 minutes	Family Experience Rotations & Snacks/coffee	HUB, Various Locations
4:30pm-5:30pm	60 minutes	Final Family Presentation	Hub Ballroom
5:45pm-6:45pm	60 minutes	Dinner	JC Atrium